Foto pagina over ons.png

Over ons

Al eeuwenlang is Nederland een open handelsgerichte natie, met een open en bloeiende economie, waardoor producten zoals voedingsmiddelen uit verre landen hun weg naar de markt in Nederland hebben gevonden. Als handelsnatie bereikte Nederland niet alleen op Europese en Atlantische sferen, maar ook de sferen van het Midden en het Verre Oosten.

 

Tegenwoordig zijn die verre oorden nog dichterbij dan dat in het verleden het geval was. Waardoor er in Nederland sprake is van een steeds grotere variëteit aan voeding en smaakbeleving.

 

House of Palmyra richt zich op het aanbieden op de Nederlandse markt van kwaliteitsproducten en delicatessen uit het Midden-Oosten.

 

Het Midden-Oosten kent een eeuwen oude cultuur waarin de producten zich hebben kunnen ontwikkelen en verankeren. Zo heeft Palmyra een eeuwen oude opeenstapeling van culturen en beschavingen gekend. Ook het door House of Palmyra gehanteerde merknaam All Natural Ebla grijpt terug op die oude beschavingen, waarin de mensen met al hun talenten aan die beschavingen en hun producten en hun leven vorm hebben gegeven.

 

Met het aanbieden van kwaliteitsproducten en delicatessen wil House of Palmyra die positieve kant, die kwaliteit, die potentie en die talenten van het Midden-Oosten aan Nederland tonen.